Lifestyle Trucuri culinare

Sfaturi pentru pregatirea ingredientelor la gatit

Sfaturi pentru pregatirea ingredientelor la gatit
– Feliile de mar folosite la gatit pot fi unse cu putina zeama de lamaie pentru a isi pastra prospetimea;

– Frunzele de coriandru raman mai proaspete daca se pastreaza in sac de panza in frigider;

– Legumele trebuie intotdeauna spalate inainte de a fi decojite deoarece astfel se fixeaza mai bine mineralele si vitaminele in miezul lor. De asemenea, la decojit e bine sa se taie cat mai putina coaja, tot din acelasi motiv, al fixarii nutrimentelor;

– Cartofii si vinetele trebuie sa stea muiate in apa pentru a nu se decolora repede;

– Zeama ramasa de la fiert legumele contine multe nutrimente valoroase si e o buna baza pentru sosuri, supe sau tocanite;

Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu