Lifestyle Muzica si vedete

Secrete mai putin stiute ale celebritatilor de ieri si de azi

Secrete mai putin stiute ale celebritatilor de ieri si de aziParintele animatiei moderne, celebrul Walt Disney, se temea ingrozitor de soricei, dar asta nu l-a impiedicat sa imortalizeze mai tarziu personajul Micky Mouse pe marele ecran.

Louis Armstrong se pare ca s-a lansat in muzica tragand cu pistolul. Tatal sau detinea un pistol calibrul 38, iar micul Louie, neastamparat, a furat acest pistol si s-a apucat sa traga de zor in pasari. Pentru aceasta a fost trimis la o scoala de corectie unde a atras ulterior atentia profesorului sau de muzica, care i-a cultivat inclinatiile sale naturale in plan artistic.

Vivien Leigh, una dintre marile stele ale cinematografiei mondiale, celebra prin rolul interpretat in "Pe aripile vantului", a refuzat constant sa il sarute pe partenerul sau de platou, Clark Gable, deoarece acestuia ii mirosea ingrozitor respiratia, iar actrita se plangea mereu de acest lucru.

Primul cantaret care avea sa fie arestat in direct pe scena, in timpul unui concert live, a fost nimeni altul decat zurbagiul Jim Morrison, solistul trupei americane de rock, The Doors. El avea prostul obicei de a provoca oamenii de ordine in pauzele dintre piesele interpretate la concerte, iar acestia au raspuns la un moment dat, ducandu-l de pe scena direct in arestul puscariei.

Actrita Sharon Stone are un I.Q. (coeficient de inteligenta) de 154 de puncte, fapt care o face unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe planeta. Ea insasi se plange de multe ori ca e "infiorator de desteapta".
    
George Clooney afirma in mod repetat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca sau sa aiba vreodata un urmas. Cu toate acestea, el este un mare iubitor de animale, detinand printre altele si un purcel haios pe care l-a botezat Max.

Tom Hanks are un hobby foarte ciudat, care inca nu si-a gasit o explicatie valabila, actorului placandu-i la nebunie sa colectioneze masini de scris, poate pentru ca ar fi dorit candva sa devina un mare scriitor de romane sau cine stie din ce alte motive.

In tinerete, frumoasa Cameron Diaz era destul de fusiforma, chiar slabanoaga, iar prietenii obisnuiau sa o porecleasca Skeletor, razand astfel de aspectul ei fantomatic.

Tom Cruise ar fi vrut in tinerete sa devina preot si chiar a urmat un an de zile cursurile unui seminar insa actoria i-a suras mai mult si a renuntat definitiv la slujirea altarului.

Un fapt foarte ciudat, dar si deosebit de rar intalnit, actritei Nicole Kidman ii este frica de moarte de fluturi si se fereste cat poate de compania acestora.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu