Lifestyle Trucuri culinare

Ingredientele culinare si utilizarile lor multiple

Ingredientele culinare si utilizarile lor multiple
– Petele de murdarie de pe haine se pot indeparta repede si daca se apeleaza la apa fierbinte in care au fost fierti cartofi fara coaja;

– Conopida nu se pune la gatit decat dupa ce este lasata macar 10 minute in apa calda cu sare pentru a indeparta toate bacteriile si insectele din interior;

– Mazarea ramane verde si aspectuoasa daca adaugam un varf de cutit de bicarbonat de sodiu in apa in care o fierbem;

– Unghiile lungi si deteriorate isi pot reveni daca le inmuiem periodic intr-un amestec egal de zeama de lamaie si glicerina;

– Legumele si zarzavaturile isi pastreaza culoarea si pierd si mai multe bacterii daca sunt spalate in apa cu cativa stropi de otet sau in apa cu sare;

– O capsula de vitamina B complex adaugata in apa de flori le va pastra pe acestea proaspete pentru mai multa vreme;

– La cuptorul cu microunde, cele mai potrivite recipiente pentru incalzit si gatit sunt cele ovale sau rotunde;

– Cuisoarele intregi sau nu…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu