Lifestyle Trucuri culinare

Electrolux – Pasiune pentru inovatie

Electrolux – Pasiune pentru inovatie
Atunci cand arta culinara intalneste tehnologia inovativa nu poate fi vorba decat despre Electrolux, unul din liderii mondiali in productia aparatelor electrocasnice, ale carui produse premium sunt folosite in restaurantele si casele oamenilor de peste 80 de ani.

De-a lungul timpului, unii dintre cei mai recunoscuti bucatari au optat pentru echipamentele profesionale Electrolux datorita performantei acestora. Tetsuya Wakuda, bucatar renumit pentru filosofia sa culinara, a optat pentru Electrolux in restaurantul sau din Sydney, Australia. De asemenea, faimosul bucatar Jamie Oliver a initiat, in colaborare cu televiziunea ABC si Electrolux „Food Revolution”, un serial saptamanal in care Jamie incearca sa schimbe obiceiurile de alimentatie ale locuitorilor din orasul Huntingon West Virginia, considerat cel mai nesanatos oras din America.

Pentru a duce gatitul la urmatorul nivel, Electrolux a dezvoltat si o gama de aparate electrocasnice high-tech, care preiau rolul unui bucatar profesionist in casa ta. Astfel, plita cu inductie si cuptorul CombiSteam iti vor pregati oricand o cina deosebita.

Plita cu inductie: Eficienta si siguranta maxima, consum minim
Gatitul prin inductie este mult mai sigur, chiar si pentru novicii artei culinare, deoarece nu presupune nici o flacara deschisa. Inductia este o modalitate de generare a caldurii bazata pe energie electromagnetica generata intre zona de gatit si recipient. Caldura este directionata catre interiorul vasului utilizat, iar restul zonelor de inductie raman reci. Astfel plita ofera o modalitate sigura de a gati.

Cu 30% mai putin consum de energie
Intrucat pierd putina caldura, plitele cu inductie sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, reducand astfel consumul de energie si, implicit, costurile. De exemplu, apa fierbe de trei ori mai repede pe plita cu inductie comparativ cu o plita electrica, iar consumul de energie este redus cu 30%. In plus, plita cu inductie d…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu