Casa si gradina Lifestyle

Cu Beko sărbătorești Ziua Internațională a Mediului în fiecare zi

Cu Beko sărbătorești Ziua Internațională a Mediului în fiecare ziÎn fiecare an, de Ziua Internațională a Mediului devenim mai atenți la acțiunile noastre și încercăm să identificăm acele lucruri pe care, dacă le facem diferit, ne pot ajuta să avem mai multă grijă de mediul înconjurător.

Dar cum ar fi ca Ziua Mediului să fie în fiecare zi? Beko crede că putem transforma orice acțiune cotidiană într-una eco-friendly, dacă produsele pe care le folosim zilnic au și ele la rândul lor funcții eco cu impact benefic asupra protecției mediului. De aceea noua generație de aparate frigorifice Beko cu tehnologie Blue NeoFrost înglobează funcții moderne care ne ajută în fiecare zi să păstrăm planeta sănătoasă.

Combina CN147230DM cu tehnologie Blue NeoFrost asigură cele mai bune condiții de conservare a alimentelor, atât datorită sistemelor separate de răcire din cele două compartimente care păstrează umiditatea la un nivel optim, de până la 90%, cât și datorită funcției Active Fresh Blue Light, cu tehnologie pe bază de lumină albastră care menţine efectul de fotosinteză şi păstrează pentru mai mult timp prospeţimea şi proprietăţile nutritive ale fructelor şi legumelor.

Toate acestea cu un consum minim de energie, pentru că Beko CN147230DM aparține clasei energetice A++, care consumă cu până la 40% mai puțină energie electrică decât produsele identice din clasa A, dar și cu un impact pozitiv pe termen lung asupra mediului, prin reducerea amprentei de carbon.

 

Astfel, dacă facem alegerile potrivite în ceea ce privește grija față de mediu, prin produse care fie reduc amprenta de carbon, fie consumă mai puțină energie, avem puterea de a schimba în bine tot ceea ce ne înconjoară, atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu