Lifestyle Muzica si vedete

“Afară sunt perceput ca un artist internaţional” Sasha Lopez

"Afară sunt perceput ca un artist internaţional"  Sasha Lopez

Muzica înseamnă viaţă, pasiune şi dorinţă constantă de a fi în contact cu publicul. L-am intervievat în randurile de mai jos pe Sasha Lopez, pe numele său real Serge Istrati. Să vedem ce înseamnă să faci parte din acest domeniu, ce satisfacţii ai şi ce simte un om al muzicii pe scenă.

Ai început de la vârsta de 15 ani să îţi arăţi pasiunea pentru muzică. Care a fost prima ta experienţă în calitate de DJ?
Prima mea experienţă a fost în liceu, când mixam cu 2 casetofoane pentru colegii mai mari şi eram cel mai fericit după care lumea a început să mă cheme tot mai des la diferite petreceri private

Ai avut emoţii?
Emotiile au fost mai mari cand am inceput dj-ingul la un nivel mai avansat, pe atunci nu conta atât de mult cum puneam piesele în set, greşeam sau nu, nu aveam emoţii:)

Inainte să intri  şi să faci parte din această industrie muzicală aveai un scenariu despre cum urma să fie? Şi dacă da, ţi s-a concretizat?
Aveam un scenariu despre cum aş vrea sa fie:) Mereu mă gândeam la cum mixez pentru zeci de mii de oameni şi cum Spania (ţara mea preferată) îmi ascultă piesele şi sunt acolo. 🙂
Uite că da, s-a concretizat! Nu ştiu dacă de la multe gânduri pozitive sau din cauza muzicii bune;)

Care este diferenţa pe care o simţi tu între show-uri pe care le ai aici şi cele pe care le ai în străinătate? Este publicul din România mai cald? Te primeşte cu aplauze diferite?
Poate pentru că aici sunt considerat de-al casei şi afară sunt perceput ca un artist internaţional, lucrurile sunt mai fabuloase în afara ţăriiJ

Piesa “ All my people” a fost un real succes. Spune-mi dacă de la prima audiţie ai simţit-o ca un hit. Ai avut încredere în ea?
Da, am avut  încredere de la primul refren şi până  la ultima dublă  de filmări că piesa va avea succes, eram mai mult decât convins că  va ajunge departe.

Ce public din care  ţară te-a impresionat cel mai mult?
Sunt foarte multe ţări unde publicul a fost WOW, în special cel din India, Sri Lanka, Chile, Croaţia, Spania şi Slovenia!

Sunt aspecte în acest domeniu care te demoralizează?
Poate doar cîteva, când aud la radio piese foarte proaste, dar nu mă demoralizează în principiu nimic, poate mai mult mă deranjează

Sasha, unde te vezi peste 10 ani?
Mă văd tot pe scenă, facând ce-mi place, sunt prea mulţi Dj care fac asta ca un hobby până la adânci batraneţi. Nu există o limită de vârstă pentru ceea ce fac eu.
Şi poate mă mai văd şi în studio, producând şi pentru alţi artişti, poate pentru copiii mei etc:)

Ce mare vis ai ca om al muzicii? Ce anume îţi doreşti îndeplinit?
Cam tot ce îmi doresc le am, încetul cu încetul dacă munceşti şi eşti optimist, lucrurile se aşează de la sine. Nu îmi doresc prea multe pentru fericirea mea!:)

 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu