Evenimente Go out

TRAILER: Filmul despre Red Bull Music Academy

Aniversam 15 ani de RBMA alaturi de Brian Eno, Erykah Badu, Nile Rodgers, Richie Hawtin si nu numai. Pe parcursul celor 15 ani de existenta, Red Bull Music Academy a insemnat multe lucruri, pentru multi oameni. Totul a inceput in Berlin, in 1998, iar apoi orizonturile si ambitiile s-au marit exponential si nu a ramas nici un colt al universului sonic neexplorat prin sesiunile si evenimentele sale unice in domeniu.

TRAILER: Filmul despre Red Bull Music AcademyPentru a marca acesti 15 ani de colaborari muzicale extraordinare, laureatul Premiului Leul de Aur, Ralf Schmerberg a regizat un documentar despre oamenii care au transformat Academia in ceea ce este astazi.

Filmat la Red Bull Music Academy New York in 2013, What Difference Does it Make? A Film About Making Music vorbeste cu pionieri precum Lee 'Scratch' Perry, Brian Eno, Philip Glass, Giorgio Moroder, Erykah Badu, Nile Rodgers, Rakim, Skream, Q-Tip, Ken Scott, Thundercat, Richie Hawtin, James Murphy, Debbie Harry si multi altii. Ei, fie ca participanti sau lectori, impartasesc experientele personale legate de aceasta celebrare mondiala a muzicii.

Cu o imagine cinetica, specifica lui Schmerberg, filmul intentioneaza sa evoce atmosfera Academiei, unde ideile noi si colaborarile artistice se imbina pentru a crea sunete inovatoare si captivante.What Difference Does it Make? A Film About Making Musicva avea premiera in cinematografele din toata lumea pe 17 februarie si va putea fi urmarit online incepand cu ziua urmatoare.

Puteti urmari trailerul filmului accesand acest link:

http://www.redbull.com/ro/ro/music/stories/1331627352666/urmareste-trailerul-documentarului-despre-red-bull-music-academy

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu