Filme Go out

Sus, in aer


Sus in Aer Cu 6 nominalizari la Globul de Aur si unul din preferatele la Oscaruri in acest an, "Up in the Air", adaptare a romanului cu acelasi nume, prezinta publicului o drama extrem de actuala si trateaza transant subiecte dureroase precum singuratatea sau lipsa sigurantei locului de munca.

Ryan Bingham ( George Clooney ) este un singuratic, atat datorita conceptiei sale despre viata, cat si datorita profesiei. El este cel care concediaza in masa oamenii, atunci cand o companie decide sa faca restructurari, si datorita slujbei sale petrece mare parte din an pe drumuri. Insa Ryan nu se plange din cauza calatoriilor dese, din contra, este speriat de posibilitatea de a "ramane acasa", datorita unei schimbari in modul de lucru al companiei la care lucreaza.

Telul sau in viata este sa stranga 10 milioane de mile de zbor, devenind a saptea persoana din toata istoria zborurilor comerciale cu o asa o performanta. Insa 2 femei, pe care le cunoaste concomintent, il fac sa vada lucrurile intr-o alta perspectiva: noua sa colega, tanara

Natalie Keener ( Anna Kendrick ), care propune reducerea cheltuielilor prin implementarea unui program de concediere a angajatilor prin intermediul unor videoconferinte pe internet, si

Alex ( Vera Farmiga ), o femeie de afaceri care isi petrece cea mai mare parte a vietii pe drumuri si care la prima vedere este o copie la feminin a lui Ryan.


Actori
:

George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Sam Elliott

Regia:

Jason Reitman

 

Daniela Tiba

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu