Evenimente Go out

“reINVENT – Coșulețul ECO”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Interaktiv University are plăcerea de a te invita la un nou atelier din seria reINVENT. Tema acestuia este inspirată de sărbătorile de Paște care se apropie cu rapiditate. Pe 6 aprilie transformăm materialele reciclabile într-un coș original pentru ouăle de Paște: Coșulețul ECO!
 
“reINVENT – Coșulețul ECO”. Atelier de Reciclare InteraktivALa atelierul reINVENT ideile vor prinde viaţă cu ajutorul materialelor pe care mulţi le consideră… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce alţii aruncă, noi… reinventăm! Atelierul nostru este locul în care puteţi experimenta cele mai năstruşnice idei cu cea mai improbabilă materie primă: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.
reINVENTse adresează celor care doresc să ofere o nouă poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor să (re)inventeze concepte şi care vor să îşi exerseze imaginaţia într-un mod constructiv şi interactiv. Se adreseaza tuturor celor care îşi doresc să experimenteze metode noi de hand-made şi care au ca eternă provocare reinventarea. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.
 
La finalul atelierului reINVENT – Coșulețul ECO” toți participanți vor cunoaște:

 
· Noţiuni de bază despre teoria reciclării creative şi a materialelor ecologice
· Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice şi reciclabile
· Tehnici de prelucrare a pet-urilor pentru a realiza forma de baza pentru cos (schita, decupaj, finisare)
·Tehnici de aplicare a materialelor reciclabile (snururi suede, hartie creponata, margelute de lemn) pentru realizarea unor modele simple de design 
 
Durata “reINVENT – Coșulețul ECO” este de o oră și jumătate.  Materialele vă vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, în preţul atelierului: 50 RON. La final fiecare participant va avea în “inventar” un Coșuleț ECO, pregătit să găzduiască cele mai colorate ouă de Paște, mândrindu-se că e realizat din materiale reciclabile.  Participanților li se va pune la dispoziție o varietate de opțiuni cromatice, pentru a putea personaliza design-ul coșulețului după propriile preferințe.
 
Trainerul “reINVENT” este Claudia Ganea, pasionată de reciclare creativă şi artă hand-made, îndeosebi dacă priveşte accesoriile din piele întoarsă. Ea este şi cea care vă încântă cu brandul Access Illusion.
 
Pentru mai multe detalii despre conceptul “reINVENT”, fotografii de la atelierele anterioare şi pentru înscrieri online vă invităm să accesaţi această pagină.
 
Ne vedem duminică, 6 aprilie, cu multă voie bună!
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu