Evenimente Go out

Minidocumentar VUNK: Numai la doi – Povestea

Minidocumentar VUNK: Numai la doi - PovesteaVunk a lasat astazi un documentar de 2 minute si jumatate cu istoria piesei “Numai la doi” – o colaborare exceptionala cu Andra. Filmul este realizat ca un puzzle in care se intrepatrund reactiile si raspunsurile tuturor celor implicati in proiect intr-o forma foarte dinamica si amuzanta, surprinzind astfel intr-un mod inedit atmosfera din interiorul echipei.

In film Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, povesteste despre istoria personala care l-a inspirat sa scrie piesa, Gabriel Maga, chitaristul trupei ii da replica “cine nu se simte vinovat, sa dea primul cu piatra”, celalalt chitarist – Bogdan Crucianu – ride cu subinteles la replicile colegilor, iar Nicu Sarghea – tobosarul – militeaza pentru fidelitate.

Andra povesteste despre cum a inceput colaborarea cu VUNK, iar regizorul clipului piesei Numai la doi, Florin Botea, despre cit de greu i-a fost sa puna pe ecran o poveste de dragoste care sa nu-l supere foarte mult pe sotul Andrei, Catalin Maruta.

Cu acest minidocumentar, Vunk continua seria de filme prin care fanii afla povestile din spatele cintecelor, trupa realizind productii similare pentru toate lansarile din 2013.

Single-ul “Numai la doi” a fost lansat in urma cu o saptamina si este deja in difuzare la toate marile statii de radio.

Cintecul care este o declaratie de dragoste si de repros, dar si un indemn la avea curaj in iubire si a iesi dintr-o relatie atunci cind lucrurile nu mai merg cum trebuie, face parte din albumul “Nu scapa nimeni” lansat in 2012 si va putea fi ascultat live in formula VUNK si Andra la concertul pe care trupa il are la Hard Rock Cafe pe 6 martie. 

La doar citeva zile de la lansarea "Numai la doi", pe site-urile de specialitate piesa este considerata un imn al indragostitilor din 2014, dar si candidatul cel mai serios pentru hitul romanesc al acestei primaveri.

Puteti vedea minidocumentarul Vunk aici. https://www.youtube.com/watch?v=r-LZeohTXUg

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu