Evenimente Go out

Mariana Grindei demarează campania umanitară “Zâmbete de 1 Iunie!”

Mariana Grindei demarează campania umanitară “Zâmbete de 1 Iunie!”Cu ocazia Zilei Copiilor, Mariana Grindei demarează campania umanitară “Zâmbete de 1 Iunie!” prin care dorește să îi ajute pe copiii defavorizați, care nu au parte de cadouri frumoase de ziua lor. Împreună cu Fundația Casa Lidia, Mariana Grindei își propune să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor abandonați sau orfani.

În perioada 15-30 mai, toți cei interesați să se implice în această campanie sunt așteptați la Mariana Grindei Beauty Center (Bulevardul Unirii, numărul 20), unde pot aduce donațiile lor constând în fi hăinuțe, jucării sau produse alimentare. Pe 1 Iunie cadourile vor fi livrate personal către Fundația Casa Lidia, un centru de încredere, care are grijă de copiii mai puțin norocoși.

 «Sunt și eu mamă a doi copii și știu cât de mult îi bucură un cadou oferit cu dragoste. Alessia si Cristi sunt destul de mari încât să înțeleagă în ce constă campania pe care o desfășor împreună cu Fundația Casa Lidia și vor să le ofere copiilor de la centru hăinuțele lor și câteva jucării. Mă bucură că avem ocazia să aducem zâmbete pe buze acestor prichindei și sper că vom reuși să strângem suficiente donații pentru toți copiii minunați de la centru.» spune Mariana Grindei, care vă invită să vă implicați în număr cât mai mare la acest proiect.


Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/386510244866544/


Despre Fundația Casa Lidia

In câteva cuvinte, Fundația Casa Lidia este o casă de copii care ajută copiii abandonați sau orfani să trăiască intr-o familie și să-și clădeasca propria lor viata.

E si greu si frumos, in acelasi timp. E greu pentru ca e nevoie de multa munca si de multi oameni care sa ne ajute. Dar e si frumos atunci cand gasesti in jurul tau oameni cu inima plina de dragoste si compasiune, iar visele incep sa prinda contur.

Daca vreti sa stiti mai multe, vizitati site-ul Fundației:

http://www.casa-de-copii-domnesti.org


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu