Evenimente Go out

Josué Joseph, fondatorul conceptului La Época, vine în România

Josué Joseph, fondatorul conceptului La Época, vine în RomâniaJosué Joseph, cretorul conceptului La Época, vine la București, în calitate de invitat special al festivalului History of a lost Love. Compozitorul american va fi însoțit de partenera lui, Sara Krawczyk, actriță, model și instructor de dans de origine poloneză.

Câștigător al premiilor DC Salsa-Grammy, producător și artist, regizor de film, instructor internațional și public speaker, Josué Joseph este renumit pentru conceperea lecțiilor de muzicalitate sub forma La Época – "Musicality Online Privates."

"Musicality-&-Clave" şi "Recognize-the-Rhythms" sunt două dintre cursurile cunoscute la nivel mondial. La Época cuprinde totodată o colecție de filme, muzică şi lecții despre istoria Mambo și Salsa, în care, Josué Joseph se concentrează pe înţelegerea ritmurilor de muzică latino și punctează regulile muzicii tradiționale latine.

Cei doi artişti au creat un adevărat brand, La Época, cunoscut în comunitatea dansatorilor internaţionali şi accesibil tuturor dansatorilor contemporani.

În cadrul festivalului History of a lost Love, desfășurat între 21-23 noiembrie, la București, Josué Joseph va prezenta producțiile premiate La Época, va susține workshop-uri speciale despre muzicalitate, master classes pentru dansatori si lectii dedicate copiilor și show-uri si va participa la petreceri tematice antrenante.

“Sunt foarte entuziasmat, sunt un mare fan al României și imi face o mare plăcere să particip la History of a lost Love Dance Festival! Românii au multă grație în dans și sunt receptivi în a învăța lucruri noi ce țin de cultura dansului și a muzicii”, ne-a spus artistul.

Este o ocazie unică să întâlniți unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, la History of a lost Love Dance Festival. Evenimentul va avea loc între 21-23 noiembrie, în cadrul locaţiei Marcon~Calise, Str.Constantin Noica 140A, (podul Cotroceni).

Programul complet al “History of a lost Love” Dance Festival poate fi găsit pe www.dance-festival.lectiidedans.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului. Elevii, studenţii şi grupurile organizate beneficiază de reduceri speciale la achiziţionarea biletelor. Detalii la [email protected].

Feel&Dance

Feel&Dance este o şcoală de dans ce şi-a început activitatea în 2005, unde se predau dansuri de Societate (Vals lent si Vienez, Foxtrot, Cha cha, Jive, Samba), Latino (Salsa & Bachata), Tango Argentinian. În 2014 a obţinut certificarea de club sportiv de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi de la Federaţia Română de Dans Sportiv.

Ioana Lupescu, Preşedintele şi Antrenorul principal al clubului, este membru activ din 1997 în Federaţia Română de Dans Sportiv – arbitru, antrenor şi dansator cu o vastă experienţă în dansurile de Societate, Latino şi în Tango-ul Argentinian.

Sponsori: Redd’s Mojito, Today Advertising, designer Adriana Agostini, Marcon~Calise, Tetra Vision

Parteneri media: Radio România 3Net, Ziare.com, e-girl.ro, 121.ro, getlokal.ro

Parteneri: PRO BUFTEA MODERNĂ – Asociaţie Culturală, Royal Travel, designer Christina Andrei, beautician Roxana Obretin


 


 


 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu