Filme Go out

Jason Bourne

Jason BourneYou're never going to find any peace. Not till you admit to yourself who you really are.
 
Filmul Jason Bourne e regizat de Paul Greengrass si este cea de-a patra parte din franciza. O serie ce prezinta aventurile unui spion de elita din CIA, ce sufera de amnezie si e dat in urmarire de catre agentia americana.
 
Da! Jason Bourne s-a intors. Chiar daca nu este cea mai buna parte a seriei, personal mi-a placut sa il revad pe Matt Damon intr-un rol cunoscut. Stilul Bourne este alert, nu duce lipsa de scene cu multe batai, schimburi de focuri, curse de masini, efecte vizuale bune, cu alte cuvinte are ingredientele care dau forma unui scenariu cat de cat decent.
 
Dupa o trilogie care a fost printre primele locuri in box office si dupa ani si ani de asteptare, Matt Damon revine pe ecrane, in rolul celui mai iubit personaj pe care l-a jucat vreodata: Jason Bourne.
Paul Greengras, care a regizat doua dintre filmele din franciza, "The Bourne Supremacy" si "The Bourne Ultimatum", hotaraste sa revina in fruntea echipei din spatele camerelor de filmat si sa regizeze un nou capitol. Astfel rezulta o productie de peste doua ore de suspans, lupte, actiune, care nu dezamageste.
 
In James Bourne, personajul interpretat de Matt Damon reuseste sa-si recupereze o mare parte din memorie, dar inca nu isi poate aminti despre programul CIA care s-a terminat odata cu moartea tatalui sau. Bourne este cuprins de regrete, indoieli si remuscari pentru tot ce a facut in trecut si e pregatit sa pedepseasca.
 
Un plus al filmului este Vincent Cassel, un agent dezlantuit, gata sa asculte orbeste de toate ordinele sefului CIA si sa duca la bun sfarsit planurile lui, oricat de obscure ar fi. O lupta apriga intre antagonist si erou, care va duce la una dintre cele mai convingatoare si interesante parti.
 
Daca filmele anterioare se laudau cu realismul actiunilor lui Bourne, noua productie face rabat de la aceasta calitate a eroului, oferindu-i cel mai adesea solutii mult prea usoare in lupta cu inamicii. Dar faptul ca acestia au la dispozitie giganticele resurse ale CIA scuza intrucatva modul inedit si surprinzator in care Bourne se strecoara printre capcanele lor letale.
 
Jason Bourneeste un film plin de suspans si ritm, care nu plictiseste. Multi telespectatori vor spune insa ca primele parti au fost mult mai bune decat aceasta. Nu as putea zice ca nu este adevarat.
 
Apreciez faptul ca nu a fost o misiune usoara sa realizezi din nou un film care sa atinga valoarea celor anterioare!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu