Filme Go out

Greu de ucis 4


Live Free or Die Hard (Greu de ucis 4)
Bruce Willis s-a reintors cu al patrulea episod al filmului de actiune care i-a adus succesul international, Die Hard. Un film in care actiunea, umorul si un
erou asteptat de toata lumea, fac casa buna cu buna dispozitie a publicului spectator.

Pentru a patra oara John McClane (Bruce Willis) da nas in nas cu un nou tip de terorism, care ataca de aceasta data intreaga infrastructura informatica a Statelor Unite. Desi creierul operatiunii malefice si-a luat in calcul toate aspectele care tin de noua lumea moderna, nu a luat si in calcul interventia unui politist de scoala veche, care se va baga peste tot pentru a ii strica planurile.

In ziua de 4 iulie, sarbatoare nationala in S. U. A., americanilor li se pregateste o surpriza neplacuta; intreaga tara este paralizata, ca urmare a unui atac terorist asupra infrastructurii computerizate. Autorul acestui atac este un hacker ingenios. In timp ce toata America este la sarbatoare, McClane are datoria de a il aresta pe tanarul hacker pe nume Matt Farrell si de a il aduce in fata ofiterilor FBI pentru un interogatoriu. Aparent o sarcina de rutina pentru un politist cu atata experienta, dar pe parcurs lucrurile se dovedesc mai complicate decat par, iar McClane, ca de obicei, intra in o multime de complicatii.

Nici pe plan personal lucrurile nu ii merg mai bine politistului greu de ucis, relatia cu fiica sa Lucy, acum eleva de liceu, fiind extrem de tensionata.

Insa in final, ca in filme, lucrurile se rezolva. Cu ajutorul lui Farrell, McClane descopera explicatia haosului care pune stapanire pe tara si reuseste sa-l opreasca pe cel care a conceput acest inedit plan de distrugere. Acesta este Thomas Gabriel, una dintre cele mai redutabile minti criminale, dar asta nu-l va impresiona pe McClane.

Scenariu filmului a fost realizat de Mark Bombak, filmul este produs de Michael Fottrell.
Actori principali:
Bruce Willis –John McClane, Aaron Stanford – John Rudgate, Cyril Raffaelli – Rand, Kevin Smith – The Warlock

Imagine copyright © 20th Century Fox

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu