Evenimente Go out

Emoţii regăsite la Târgul de Crăciun Comptoir de Famille

Emoţii regăsite la Târgul de Crăciun Comptoir de FamilleMagazinul de decoraţiuni Comptoir de Famille vă invită pe 19 şi 20 decembrie, între orele 17 şi 22, la Târgul de Crăciun “Emoţii regăsite”. Evenimentul va fi organizat, doua zile consescutiv, la sediul Comptoir de Famille, din Calea Dorobanţilor nr. 116 – 122.  Dincolo de bunătăţile tradiţionale de Crăciun, proprietarii magazinului vă aşteaptă şi cu reduceri între 20 şi 30%, la toate produsele din ofertă.

Castane coapte, vin fiert, alături de mere, covrigi și nuci, vor fi oferite, din belșug, tuturor vizitatorilor, dar și trecătorilor . “Sărbătorile sunt făcute pentru a fi petrecute alături de cei dragi. Aşa ne-a venit ideea să organizăm acest Târg de Crăciun, pentru a fi alături de clienţii nostri dragi, care ne sprijină pe tot parcursul anului. Ne dorim să reîntregim atmosfera unei sărbători în familie, cu arome de bunătăţi şi cadouri. Am pregătit şi reduceri de până la 30% pentru toate produsele din magazin, dar ne dorim ca în cele doua zile să sărbătorim alături de fiecare trecător în parte.  Haideți să uităm puțin de grijile zilnice, să fim mai aproape unii de altii şi să ne amintim de bucuriile simple, împreună”. Este dorinţa Ralucăi Buzoianu, co-proprietar al magazinului Comptoir Famille.
 
Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de vitrinele decorate special pentru această perioadă, dar și de bradul care îl așteaptă deja pe Moș Crăciun. De asemenea, la târg, clienţii vor putea descoperi cadouri potrivite pentru cei mici: jucării de pluş şi de lemn, dar şi cadouri potrivite pentru toate vârstele: mici piese de mobilier, pahare, arome pentru casă, textile pentru masă, decoraţiuni de Crăciun şi multe altele, la prețuri de sărbătoare.
 
Perioada: 19 şi 20 Decembrie (Joi şi Vineri)
Loc: Magazinul Comptoir de Famille, Calea Dorobanţilor, nr 116-122, sector 1, Bucureşti
Când: intre orele 17 – 22
Intrare liberă
Detalii suplimentare: Facebook/Comptoir de Familleși Pinterest/Comptoir

Despre Comptoir de Famille
 
Comptoir de Famille este un lanţ de magazine de decoraţiuni interioare şi cadouri, cu sediul central  în La Tour du Pin, aproape de Lyon. Produsele Comptoir de Famille sunt comercializate în Franța, în 40 de magazine proprii și în peste 800 de magazine partenere. În străinătate, acest brand este prezent în peste 600 de puncte de vânzare. Brandul Comptoir de Famille aparţine din 1992 companiei franceze Prim’Style, înfiinţată de fraţii Isabelle şi Philippe Mauran în 1980, într-o casă şi un garaj din sud-estul Franţei.
In România, Comptoir de Famille Dorobanţi este primul magazin- franchiză , deschis în anul 2011, de către Raluca Buzoianu şi Marian Predel, om de afaceri.  
Printre produsele comercializate se numără:  mobilier din lemn masiv ceruit, veselă, lenjerie şi pânzeturi, coşuri împletite, obiecte din fier forjat,  arome pentru casă, decoraţiuni de interior.
 
Persoana de contact:  Noni Surugiu, tel: 0754 028 028
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu