Frumusete Ingrijirea parului

Nimic de ascuns. Totul e tradus

Nimic de ascuns. Totul e tradusDiferentele dintre barbati si femei sunt si vor ramane un subiect dezbatut pe larg.

Cand vine vorba despre limbaj, femeile folosesc considerabil mai multe cuvinte, mai multe semne non-verbale și gesturi in comparatie cu barbatii. Diferentele continua inclusiv cand vine vorba de ingrijire. Asa cum exista mai multe tipuri de piele, la fel si nevoile pielii capului sunt diferite. La femei, scalpul este predispus la iritatii si se deshidrateaza mai usor, iar in cazul barbatilor pielea capului este predispusa la aparitia matretii.

Samponul antimatreata CLEAR intelege aceste deosebiri si ofera solutii personalizate de ingrijire a parului atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de problemele cu care se confrunta.
In viata de zi cu zi fiecare detaliu conteaza, iar un par frumos, fara matreata, poate face diferenta. Pentru a avea cat mai multa incredere in sine, CLEAR ofera consumatorilor ingrijirea specializata de care au nevoie astfel incat sa nu aiba nimic de ascuns.
In acest context, CLEAR a lansat aplicatia de facebook CLEAR Translator care ii ajuta pe barbati sa se faca intelesi si sa nu aiba nimic de ascuns.
Aplicatia este activa pana pe 11 aprilie, cuprinde cele mai comune situatii in care se regasesc barbatii si ii ajuta sa comunice mai bine: https://apps.facebook.co/cleartranslator/
Si pentru ca este o aplicatie dedicata barbatilor, se pot castiga 3 super camere, 1000 tricouri pe masura caracterului sau chiar Marele Premiu: un clip inspirat din viata castigatorului similar cu clipul depromovare: http://www.youtube.com/watch?v=zCbDqD8O5GA&feature=youtu.be
Iar pentru ca sunt diferiti, CLEAR ofera sfaturi de ingrijire pentru barbati pe intelesul lor sub forma de video-uri, iar pentru ele sfaturi de ingrijire a parului.
Intr-o saptamana de la lansarea aplicatiei, peste 2000 de barbati s-au facut intelesi si am oferit peste 130.000 sfaturi de ingrijire pentru barbati pe canalul de youtube www.youtube.com/CLEARromania 
CLEAR Translator. Nimic de ascuns. Totul e tradus.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu