Frumusete Ingrijire corporala

Masaj anticelulitic cu bambus


Masaj anticelulitic

Celulita este una dintre cele mai puternice rivale ale frumusetii noastre si unul dintre motivele care solicita cel mai mult inventivitatea celor care lucreaza în industria cosmetica. Stim ca pentru a evita aparitia celulitei trebuie sa ne hidratam foarte mult, sa mâncam sanatos si sa facem miscare, dar uneori nu este de ajuns asa ca fugim repede la farmacie pentru a ne achizitiona creme si lotiuni specifice sau apelam la cosmeticiana pentru o mâna profesionista de ajutor.

Masajul anticelulitic este foarte eficient dar si destul de neplacut. Sau nu neaparat. Se pare ca masajul cu bambus reduce discomfortul fara a pierde din eficacitate. La fel de viguros si de energic, masajul bamboo înlocuieste ciupiturile cu rotirea betelor de bambus de diferite dimensiuni pe anumite portiuni ale corpului sau chiar pe toata suprafata, pentru o sedinta completa de o ora. Rezultatul este vizibil si consta în revigorare, energizare, redarea elasticitatii pielii, îndepartarea celulitei.

Miscarile pe care le executa cosmeticiana nu sunt unele la întâmplare ci studiate pentru ca intensitatea, modul de rostogolire a betelor, durata conteaza foarte mult pentru ca masajul sa fie unul eficace. Se poate executa pe masa de masaj sau pe saltea, se foloseste un ulei special tot pe baza de bambus, într-o atmosfera placuta, relaxanta îmbogatita cu unele lumânari speciale de bambus (aromaterapie).

Masajul cu bambus nu este destinat exclusiv femeilor si nu este gândit doar pentru a înlatura celulita. Si barbatii, în special sportivii, pot apela la aceasta forma de stimulare a musculaturii si în acelasi timp de destindere si alungare a stresului.

O sedinta de acest tip costa între 30 si 80 de lei, dar la final vei constata ca investitia a fost cât se poate de inspirata, pentru ca la final te vei simti revigorata,

proaspata, gata sa faci fata din nou tuturor problemelor care te asteapta la iesirea din salon.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu