Frumusete Ingrijirea parului

Ingrijirea, o condiție esențială pentru un păr frumos

Ingrijirea, o condiție esențială pentru un păr frumosTrăim într-o lume a aparenţelor în care aspectul fizic a devenit un factor esenţial în construirea imaginii de sine, în care fiecare detaliu este observat de către cei din jur. Dar avem și un motiv de optimism. CLEAR recunoaşte presiunile la care suntem supuse şi a devenit aliatul nostru pentru obţinerea unui păr frumos și sănătos.
Avem la dispoziție nenumărate ustensile pentru a obține coafuri diverse.Fie că alegem să ne îndreptăm părul, fie că ne dorim bucleşi apelăm la ondulatoare, dorinţa este întotdeauna aceeaşi: de a fi frumoase. Abuzul acestora ajunge de cele mai multe ori pe termen lung să facă mai mult rău decât bine dacă omitem să-i oferim pielii capului și părului îngrijirea potrivită.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog,afirmă că:

În general, șampoanele sunt folosite pentru a îndepărta sebumul de pe firele de păr, sebum care poate atrage murdăria, paraziții, determinând boli specifice. În alegerea șamponului potrivit, întotdeauna trebuie ținut cont de: tipul de păr, capacitatea de a face sau nu spumă, ușurința la clătit, viteza de uscare, felul în care se aranjează părul după spălare. Însă, înainte de toate, un șampon bun este cel care îngrijește scalpul în profunzime și asigură nutrienții necesari în straturile adânci ale pielii.
În plus, în îngrijirea pielii capului și părului, ar trebui avute în vedere următoarele:

· perierea părului trebuie făcută cu regularitate, cu mențiunea specială ca peria să nu fie din material sintetic, ci din peri moi naturali. De asemenea, pieptenele nu trebuie să aibă dinții ascuțiți pentru a nu agresa scalpul;
· cei care obișnuiesc să-și maseze pielea capului după spălat trebuie să rețină că acest lucru trebuie făcut fără a tracționa de firele de păr, să înceapă de la frunte spre vârful capului sau de la ceafă spre vârf;
· circulația sanguină la nivelul scalpului nu trebuie jenată de șepci, pălării sau bentițe foarte strânse;
 
Indiferent de provocările pe care le întâmpinăm în îngrijirea zilnică și aranjarea părului, CLEAR ne oferă soluția potrivită, printr-o gamă variată de produse. Complexul NUTRIUM10, prezent în toate cele 5 variante de șampon pentru femei CLEAR, are la bază o formulă cu nutrienți benefici care pătrund în profunzime, consolidând și ameliorând starea pielii capului și a părului.

  • CLEAR ANTI HAIR FALL fortifică firul de păr fragil și reduce căderea părului cauzată de rupere cu până la 95% (față de un șampon fără balsam).
  • CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 răcorește și împrospătează scalpul și părul datorită extractului de mentol.
  • CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol și extract de lămâie elimină mătreața vizibilă și mâncărimile asociate și îndepărtează excesul de sebum începând de la prima spălare.
  • CLEAR VOLUME MAXX pentru un păr frumos fără compromisuri: zero mătreață și mai mult volum încă de la prima spălare.
  • CLEAR SENSITIVE SCALP, datorită formulei ANTI-ITCH calmează senzația de mâncărime a pielii capului asociată cu mătreaţa.

CLEAR te ajută să ai o piele a capului sănătoasă, un păr minunat, fără mătreață și, implicit, nimic de ascuns.
Bucură-te de un păr îngrijit și sănătos, alături de CLEAR. 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu