Frumusete Ingrijirea parului

Cu Rowenta castigi hairstylingprofesional si premii care completeaza rasfatul

Cu Rowenta castigi hairstylingprofesional si premii care completeaza rasfatulRowenta te invita alaturi de prietenele tale in Salonul Fetelor – o campanie promoționala desfasurata la nivel național, in perioada 13 octombrie – 31 decembrie 2016, in care te poți inscrie daca achiziționezi orice perie rotativa din gama Rowenta Brush Activ’.

Surprizele sunt pe masura produsului, sofisticate si in pas cu cerințele vieții urbane, in era digitala. Odata ce ți-ai completat trusa de infrumusețare cu o perie Rowenta Brush Activ’ si te-ai inscris pe salonulfetelor.ro,ai sansa sa castigi, saptamanal, unul din cele doua vouchere Marionnaud, fiecare in valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart – stilistul tau haute coiffure
Daca alegerea ta se indreapta spre modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, vei avea alaturi cea mai eficienta si compacta perie rotativa, echipata cu tehnologii avansate. Peria are rotație automata si acțiune simultana de styling si uscare, asigurand rezultate profesionale, in confortul casei tale. Ti-o vei dori nu doar pentru performanțele sale, dar si pentru ca este usor de transportat si depozitat, datorita designului simplu si ergonomic.
Rowenta Brush Activ’ Nano Smart netezeste firele rebele si anuleaza efectul de “electrizare”, prin acțiunea generatorului de ioni negativi incorporat, care reduce energia statica si tendința de increțire a parului. Produsul dispune, de asemenea, si de un sistem imbunatațit de uscare ce asigura o distribuire optima a aerului pe toata suprafața periei.
Avantajele Rowenta Brush Activ’ Nano Smart nu se opresc aici: cele doua tipuri de perii – de 50 mm si 30 mm – pe care le poți alterna in funcție de lungimea parului sau de tipul coafurii dorite, si setarile adaptabile pentru viteza si temperatura fac din acest model alegerea ideala.
Gama de perii Rowenta Brush Activ’ e disponibila in magazinele partenere – marile rețele de electro-retail, hypermarketuri si magazinele online.
Pentru mai multe detalii despre promoția naționala Salonul Fetelor, acceseaza www.salonulfetelor.rosi www.rowenta.ro.

***
 
Despre Rowenta
 
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați in cautarea produselor de inalta performanța, usor de folosit si cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea țesaturilor, create din respect pentru consumator si mediul inconjurator.
Pentru mai multe informații accesați:
www.rowenta.ro/ https://www.facebook.com/RowentaRomania/ #rowentabrushactiv  

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu