eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Femei cu experienta vs barbati tineri


Femei cu experienta vs barbati tineri Tinerii se simt de obicei amenintati de femeile cu experienta sexuala bogata, dar odata ce depasesc retinerile initiale ei vor dezvolta o atractie de neoprit catre aceasta categorie de persoane. Pe de alta parte, barbatii maturi sunt atrasi de femeile experimentate si nu vad in ele o amenintare, dar tot ei sunt si mai atenti la partenera pe care si-o aleg la un moment dat, din aceasta cauza fiind si ceva mai greu de prins in mreje.

Paradoxal, multi dintre barbatii cu experienta sexuala nu mai pot face diferenta intre dorinta si starea de excitare sexuala pe cand in cazul tinerilor dorinta, motorul implicarii intr-o relatie romantica, este ceea ce primeaza.

De aici si preferinta femeilor pentru cei tineri intrucat acestia par sa fie mai constienti de ceea ce isi doresc si de propria sexualitate decat adultii. Asta este ceea ce apreciaza dintotdeauna femeile din punct de vedere sexual, dar de multe ori ele se multumesc cu o relatie echilibrata si protejata de amenintarile externe posibila de obicei alaturi de un barbat trecut de varsta tineretii.

Cercetarile sexologilor din intreaga lume au aratat ca intr-adevar exista un conflict de interese intre preferintele reale ale femeilor cu experienta si alegerile lor in privinta partenerilor stabili de viata de aici aparand multe dintre cauzele defavorizante care pot ameninta echilibrul unui cuplu pana la despartirea definitiva.

Hazliu este ca, intrucat femeile nu vor recunoaste niciodata ce prefera cu adevarat in plan sexual, sunt mereu invocate motive cu totul altele care pun barbatii intr-o mare incurcatura ei nefiind capabili sa inteleaga de ce, daca totul decurge atat de bine la prima vedere, sunt totusi abandonati sub un pretext oarecare, de multe ori provocat intentionat de partenera lor pentru a exista totusi o justificare rationala a separarii ulterioare.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu