eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: De ce ne resping femeile

Punctul lui de vedere :: De ce ne resping femeile
Motivele pentru care putem fi respinsi de catre o femeie sunt probabil de ordinul miilor si nu intotdeauna va fi din vina noastra insa daca vrei sa sintetizezi cateva aspecte generale ale acestei probleme se pot enumera totusi cu mare usurinta vreo 10 puncte care sa includa pe cat posibil cam toate reprosurile fundamentale pe care o femeie ar putea sa le aduca unui barbat.

1. Esti slab la capitolul finante
Vorbind despre femei si nu despre adolescente putem afirma ca banii sunt in prezent factorul principal de care tin seama doamnele atunci cand decid sa se isi aleaga un partener sau cand raspund pozitiv unei invitatii la intalnire. Daca nu stai bine la acest capitol atunci sansele sunt fie sa fii refuzat politicos fie sa fii supus unui tratament penibil prin care sa se stoarca de la tine cam tot capitalul lichid pe care il ai si apoi sa fii aruncat fara mila la groapa saracilor.

2. Femeia este o scorpie
Mai ales in societatea noastra moderna putine femei sunt dispuse sa faca si cel mai mic sacrificiu pentru un barbat pe care abia daca il cunosc si nici prin cap nu le mai trece ca ar putea astfel sa ii raneasca sentimentele sau ca o atitudine mai putin transanta ar fi de preferat duritatii cu care s-au obisnuit sa trateze pe toata lumea. Multe femei ale zilelor noastre, mai ales cele din categoria divortatilor sau a persoanelor ranite in dragoste, ajung sa abuzeze de influenta lor in plan sexual incercand astfel sa compenseze cumva jignirile trecute, dar nefacand altceva decat sa inmulteasca acest clan al dezmagitilor cu inca un nou membru.

3. Femeia e deja promisa
Uneori se intampla sa dai nas in nas cu ceea ce ar putea fi dragostea vietii tale insa nu dupa multa vreme afli fie ca e casatorita fie ca e implicata intr-un alt fel de relatie de durata. Unele femei simt acest interes brusc al unui barbat si de obicei il refuza din start, dar altele vor incerca sa profite de afectiunea acestuia cu brutalitate si fara nici o problema de constiinta. Din pacate, oricat de greu ar fi de crezut, mentalitatea barbatilor a reusit sa se imprime atat de mult in lumea femeii incat multe dintre acestea au devenit la fel de crude si lipsite de scrupule precum cei mai rai dintre barbati si e deja prea tarziu pentru a se mai face ceva in aceasta privinta.

4. Femeia se joaca cu tine
Dintotdeauna au existat femei care au practicat flirtul mai mult decat alte reprezentante ale sexului lor deoarece astfel simt ele ca isi pot dovedi mereu ca sunt inca frumoase si dorite. Aceasta categorie de femei nu are nici un interes in inceperea unei alte relatii intrucat cele mai multe dintre ele sunt deja implicate intr-o relatie serioasa, dar te vor incuraja sa le faci curte doar pentru ca acest lucru le face o foarte mare placere mai ales daca esti un barbat prezentabil si interesant. Din pacate si ele te vor respinge cu cea mai mare cruzime imediat ce vei indrazni sa le faci propuneri care nu corespund planurilor lor de evidentiere publica a propriei frumuseti.

5. Femeia e disperata
Destul de multe femei au avut relatii nereusite cu barbati nu tocmai draguti si acest lucru le determina pe unele dintre ele sa considere ca din aceasta cauza nu mai pot avea noroc in viata in nici o directie. Astfel ele ajung sa blameze barbatii fara discernamant pentru toate relele care exista pe lumea aceasta. Femeile din aceasta categorie vor respinge un barbat doar pentru simplul motiv ca acesta apartine speciei in cauza si nu din alte motive cum ar fi lipsa de atractivitate sau problemele de limbaj si asa mai departe.

6. Barbatul este prea vulgar
Exista tipuri de barbati care s-au obisnuit sa practice un comportament vulgar si aluziv in prezenta femeilor crezand ca asta ii face mai placuti, dar obtinand de fapt efectul contrar. In general acesti barbati sunt persoane care in adolescenta nu s-au remarcat prin nimic deosebit, incercand sa depaseasca cat mai repede aceasta perioada si asteptand cu nerabdare varsta maturitatii. Ei sunt de obicei timizii care cauta sa ascunda acest defect sub masca agresivitatii si a vulgaritatii. Cele mai multe femei ii vor respinge din start daca imprejurarile vor permite acest lucru.

7. Este o problema de sincronizare
Uneori, desi exista sanse mari in privinta reusitei relatiei, femeia te poate respinge doar pentru ca o prinzi intr-un moment mai prost cand fie sufera o pierdere mai mare fie nu se simte suficient de sexi si de aceea nu vrea sa vezi intr-o postura mai putin favorabila. Daca ai rabdare si nu iti inchipui cine stie ce altceva se prea poate ca in viitorul apropiat sa ai mai mult noroc imediat ce femeia in cauza depaseste aceste momente mai putin fericite.

8. Femeia abia a scapat dintr-o relatie nereusita
Uneori, atunci cand propui unei femei sa mergeti la o intalnire romantica, aceasta te refuza afirmand ca nu se simte in stare de asa ceva, iar concluzia poate fi ca ea are nevoie de un timp oarecare pentru a-si reveni in urma unei relatii trecute care a lasat urme greu de sters in fiinta ei. In aceste situatii se recomanda rabdare si adoptarea statutului de prieten sau confident pentru ca in timp este posibil ca femeia sa se dovedeasca recunoscatoare pentru sprijinul oferit si sa ia serios in considerare o relatie cu tine mai ales dupa ce a ajuns sa te cunoasca mai bine si a decis ca esti un prieten de incredere.

9. Frumusetea ei te blocheaza mereu
Anumiti barbati au mai putina incredere in ei insisi si, in prezenta unei femei frumoase, incep sa se balbaie, au un comportament cu totul imprevizibil, iar aceasta poate conduce usor la refuzul femeii de a-si mai petrece timpul cu tine. De obicei asemenea barbati sunt mentinuti la stadiul de prieten apropiat si posibilitatea unei relatii serioase nu va fi luata in considerare pana ce barbatul nu reuseste sa se abtina de la crizele de emotitivitate si sa poata sa isi arate adevarata personalitate intr-un mod relaxat si sincer.

10. Femeie nu te place pur si simplu
Aceasta este motivatia cea mai potrivita pe care o poate invoca o femeie atunci cand respinge un barbat. Fie din motive profunde, de natura chimica si emotionala, fie din motive de suprafata precum aspectul de moment o femeie te poate respinge din start pentru ca nu gaseste nimic atragator la tine care sa o faca sa ia in considerare posibilitatea unei legaturi mai stranse. Nici macar ca prieten nu vei avea mari sanse de reusita deci in asemenea situatii, pentru ca e ceva normal sa fii respins din motive de compatibilitate, se recomanda sa te retragi politicos si fara false complexe intrucat femeia a fost suficient de sincera incat sa spuna adevarul si nu sa te poarte cu zaharelul.

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu