eboys Punctul lui de vedere

Ce au uitat barbatii sa mai caute la o potentiala partenera de cuplu?

Ce au uitat barbatii sa mai caute la o potentiala partenera de cuplu?Stim cu totii ce pun barbatii sub lupa in ultima vreme la femeile pe care si le doresc alaturi pentru tot restul vietii, asteptarile masculilor moderni in plan romantic nefiind nici complexe si nici foarte greu de intuit. Este vorba mai ales despre frumusete si curatenie, prezente fie si intr-un grad mai mic, dar prezente totusi, de ceva bun-gust, un simt oarecare al umorului si, foarte important, este vorba despre fidelitate si putina onestitate atunci cand vine vorba despre comunicarea armonioasa in cuplu.

Barbatii nu cauta femeia ideala deoarece aceasta nu prea exista, tot asa cum nu exista nici barbatul ideal pentru femei. Asta nu inseamna insa ca barbatii ar trebui sa isi coboare standardele lor estetice si morale, alegand ce le pica mai repede in palma, ei putand la o adica sa includa pe lista lor mai multe trasaturi definitorii pentru o buna partenera de cuplu, trasaturi inca prezente la destul de multe femei moderne, dar pe care barbatii au ales sa le ignore din cauza confuziei provocata in mintea lor de miscarea de emancipare a femeilor cu toate cele bune si rele ale sale.

1. O femeie care stie ca este egala in toate cu partenerul sau, dar care nu se teme sa se supuna pe deplin acestuia atunci cand situatia de moment cere asa ceva este o femeie desteapta care intelege cat de important e pentru un barbat sa stie ca va fi sustinut suta la suta in situatiile cand trebuie luate rapid niste decizii importante pentru destinul cuplului. Unele femei cred ca a te supune fara discutii unui barbat e un semn de slabiciune si vor refuza sa asculte de acesta din principiu chiar si atunci cand ele stiu ca deciziile barbatului sunt corecte si perfect rationale.

2. Barbatilor nu le place de regula sa se afiseze in public, prin cluburi, mall-uri sau la evenimentele mondene cu mare priza in special la publicul feminin. Ei vor accepta sa viziteze sporadic astfel de locuri, dar vor prefera sa isi petreaca timpul mai mult pe acasa sau alaturi de prietenii comuni. De aceea, o femeie careia ii place sa petreaca timpul in compania exclusiva a iubitului sau la fel de mult pe cat ii place sa socializeze in public este o partenera pe cinste care nu isi va trage dupa dansa barbatul prin toate "bombele" citadine din pura plictiseala sau pentru ca nu o duce capul la ceva mai bun de facut pe moment.

3. Unele femei tind sa devina agasante odata cu trecerea timpului, ele venind cu obiceiuri proaste preluate din familie sau cine stie de unde altundeva, iar atunci cand se intampla asta barbatii sunt ingroziti, ei neputand face fata multa vreme unei partenere care se plange mereu, isi baga nasul peste tot si, in general, nu pare sa isi gaseasca locul atunci cand nu detine controlul deplin asupra vietii iubitului lor. Prin opozitie, femeile care dau dovada de tact si pretuiesc atat intimitatea cat si spiritul de independenta, ambele exercitate cu moderatie, sunt aur curat la casa omului.

4. Nu e deloc recomandat in prezent sa iti trimiti regulat iubita la cratita pentru a-ti gati ceva gustos deoarece femeile vor reactiona instinctiv spunandu-ti ca nu sunt servitoarele tale, dar este totusi de dorit ca partenera ta sa stie sa gateasca, macar cat de cat daca nu ca o adevarata gospodina, in acest mod barbatii simtindu-se mai bine si mai iubiti deoarece stiu ca partenera lor de cuplu nu are retineri in a le gati mese bune, ea asteptandu-se desigur sa fie servita cu ceva delicios atunci cand nu are chef de gatit si e randul barbatului sa intre in bucatarie.

5. Femeile pot fi religioase pentru ca asa da bine la imaginea publica sau pot fi mai putin religioase, dar prezente totusi in viata celor aflati in nevoie prin faptele lor tacute si o tinuta morala de invidiat, intre o femeie voit pioasa si una mai "pagana" fiind de preferat mereu cea din urma deoarece aceasta chiar arata compasiune fata de cei defavorizati spre deosebire de crestinele "profesioniste" care cunosc pe de rost ritualurile si toate rugaciunile, dar au in realitate o inima impietrita, ele demonstrand doze ridicate de nesimtire si rautate in fata suferintei si a necazurilor de tot felul.

6. Femeile sunt fiinte intuitive, cam asa ni se spune ca ar fi, dar in ciuda acestui mare avantaj pe care il au fata de barbati nu de putine ori decoperi la ele o nevoie imperioasa de a grabi mersul lucrurilor sau a forta mana destinului, iesind la final cam in paguba din acest motiv. Barbatii ar fi bine sa pretuiasca mai mult o femeie care stie sa lase lucrurile sa curga de la sine, intervenind doar atunci cand este momentul potrivit, in cazul unei asemenea femei intuitia feminina functionand impecabil si prevenind o serie de probleme care pot fi cauzate de graba sau neglijenta unuia dintre partenerii de cuplu.

Separat de cele enumerate mai sus, alte trasaturi demne de luat in seama la o potentiala partenera sunt si simtul umorului, spiritul de aventura, increderea in propriile forte sau aspectul mereu ingrijit si feminin, dar acestea din urma se afla inca pe lista barbatilor de pretutindeni si e foarte bine ca nu s-au pierdut definitiv in valtoarea pasiunilor de moment si a goanei noastre dupa sex pe apucate. Femeile au standarde relativ ridicate atunci cand vine vorba sa isi aleaga partenerul de cuplu, iar barbatii nu ar trebui sa se lase mai prejos, la randul lor si ei fiind bine sa diversifice inspirat asteptarile in plan matrimonial pentru a nu intra altfel intr-o casnicie mizerabila si de scurta durata asa cum se intampla tot mai des in ultima perioada si pe la noi, romanii, si chiar pe la casele mai mari.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu