Astro Astrologia zodiilor

Un secret despre inima ta

Un secret despre inima taBerbec: Cand iubeste, o face cu totul. Va risca, se va schimba, va lupta pentru ceea ce-si doreste.

Taur: Isi arata afectiunea doar prin actiuni. Rar se foloseste de cuvinte pentru a exprima ceea ce simte.

Gemeni: Cand sunt indragostiti, nu exista obstacol in calea lor pentru a indeplini dorinta persoanei iubite.

Rac: Pastreaza intr-un colt al inimii momentele care au insemnat cel mai mult. De obicei, e vorba de acele clipe neplanuite.

Leu: Nu suporta sa vada pe cineva la care tine interactionand, chiar si doar amical, cu cineva pe care el il dispretuieste.

Fecioara: Chiar daca iubeste extrem de mult, are nevoie si de spatiul sau, in care sa se regaseasca, sa-si puna in ordine ideile, sa i se faca dor de tine.

Balanta: Ochii vad, inima cere. Incearca sa lupte cu dorintele. Desi iubeste o singura persoana, asta nu inseamna ca nu se uita si in alta parte.

Scorpion: Isi aminteste atat momentele bune, cat si momentele rele. Daca tu cumva le-ai uitat, stai fara grija: ti le va aminti din nou.

Sagetator: Iubeste cu pasiune si daruire. Se implica si-si da interesul pentru ca relatia sa mearga.

Capricorn: Inima Capricornului va vorbi prin fapte si mai putin prin vorbe. Desi nu este foarte deschis, iti va arata cat de mult te iubeste.

Varsator: Ofera sfaturi corecte si pline de iubire, chiar daca asta inseamna sa se raneasca pe sine pentru fericirea altei persoane.

 

Pesti: In ciuda atitudinii puternice, isi poarta inima la vedere, pentru ca sunt intr-o continua cautare a iubirii.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu