Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie esti sa iti spun… de cata libertate ai nevoie in propria relatie!

Berbec: – Partenerul trebuie sa fie constient ca nu te deranjeaza sa fii "prinsa" intr-o relatie, insa trebuie sa aiba un mod diplomatic in care o face. Daca te simti sufocata, nu vei reactiona prea placut.
 
Taur: – Ai nevoie de un echilibru intre libertate si timpul pe care il oferi partenerului. Ai nevoie ca de apa de acel spatiu doar pentru tine.
 
Gemeni: – Suna ciudat, dar pe masura ce ti se ofera mai multa libertate, te apropii mai mult de partener.
 
Spune-mi ce zodie esti sa iti spun... de cata libertate ai nevoie in propria relatie!Rac: – Atat timp cat alaturi de partener isi gaseste linistea, confortul, iubirea, zambetul nu are nevoie de libertate. Libertatea este tocmai relatia voastra.
 
Leu: – Esti orgolioasa, consideri ca anumite lucruri le poti face doar tu, fara prezenta permanenta a partenerului. Ai nevoie sa fii independenta chiar daca iubesti.
 
Fecioara: – Nu simti nevoia de libertate intr-o relatie. Atat timp cat ai alaturi persoana pe care o iubesti, este normal sa faceti totul impreuna.
 
Balanta: – Are nevoie de un pic de libertate, dar nu multa, pentru ca daca ii oferi prea multa, te va lasa pe marginea drumului.
 
Scorpion: – Daca se simte incatusata sau tinuta in lesa, va face tot posibilul sa fuga. Nu suporta termenul de "dependenta de partener". Este prea puternica si se cunoaste mult prea bine pentru a fi de acord cu asa ceva.
 
Sagetator: – Iubeste libertatea, adora acest sentiment, care o face sa simta ca traieste. Orice gest de dominatie sau posesivitate din partea partenerului ii poate ucide usor sentimentul de iubire.
 
Capricorn: – Are nevoie de multa afectiune, atentie si romantism. Asa se traduce libertatea pentru ea….modul in care tu o faci sa se simta iubita.
 
Varsator : – Ai grija, daca o pui sa aleaga intre tine si independenta ei, sunt mari sanse sa nu primesti raspunsul pe care ti l-ai dori.
 
Pesti: – Va cauta mereu sa gaseasca o situatie de compromis intre atentia oferita in relatie si nevoia de libertate care ii trebuie pentru a-si intari sufletul.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu