Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun … daca te-ai bate cu o posibila rivala

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun ... daca te-ai bate cu o posibila rivalaBerbec: Nu iti poti calca demnitatea apeland la o astfel de injosire. Sa se simta el bine pentru ca se bat doua fete pentru masculul din el? Nici gand.

Taur: Preferi o metoda care te reprezinta mult mai bine. O ignori total pe ea si faci tot posibilul sa il cuceresti pe el (asta in cazul in care merita).

Gemeni: Daca o posibila rivala apare in peisaj asta se traduce in faptul ca el a pus pe masa niste semnale care ei i-au oferit o posibila portita prin care sa se poata strecura. Si atunci toata atentia ta cade pe el si nu pe ea.

Rac: “Dragostea cu sila nu se poate”, asa ca daca el a ales sa umble prin alt pat atunci sa ramana in ala pe care si l-a ales, ca prin cerceafurile tale nu va mai calca niciodata.

Leu: Esti mult prea isteata ca sa te cobori la nivelul de “paruiala”, daca esti incoltita atunci de obicei ripostezi prin a face apel la cateva replici taioase ce ar taia elanul oricui. Preferi sa umilesti omul prin cuvinte si nu sa il tarai prin noroi cu propriile tale maini. De ce sa risti sa iti rupi unghiile?

Fecioara: Esti un specimen aparte, tu ai fi in stare sa iti inviti rivala chiar la o cafea si sa incerci sa vezi ce e de capul ei, macar daca tot te obosesti sa vezi clar daca ai cu cine lupta sau este vorba de doar un gandacel care trebuie ignorat.

Balanta: Nu esti o fire violenta nici pe departe, dar doamne fereste sa o paleasca curajul sa te atinga, ca o lasi fara suflu de aer in ea. Si nu sari la bataie pentru el, ci pentru tine.

Scorpion: De obicei alegi varianta, offline/delete/ignore, nu te mai intereseaza, inchizi capitolul fara sa il fi inceput macar, consideri ca ai ajuns intr-un moment in care timpul tau este prea pretios sa ti-l pierzi cu inutilitati.

Sagetator: Esti rea in unele cazuri, rar se intampla asta, dar tu preferi sa torturezi persoana ceea ce poate e mult mai rau decat o bataie si gata, de fiecare data cand ai ocazia vei calca in picioare fara sa iti pese si fara remuscari.

Capricorn: Daca iubitul tau incepe sa ii faca si el ocheade presupusei rivale, atunci il bati mar pe el, daca acestuia insa putin ii pasa il alinti parca si mai mult cand realizezi ca tu esti doar lumina din ochii lui.

Varsator: Daca e ceva de moment treci peste, dar daca rivala insista si tot insista si nu va da pace atunci schimbi foaia si dracul iese din tine.

Pesti: Preferi sa umilesti rivala prin cuvinte de genul: ”Nu stiam ca preferi resturi de la masa altuia”.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu