Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el… ca sa iti spun cum sta cu cariera


Horoscop - Astrologie - Succes pe plan profesional

Berbec: Este un barbat care stie ce vrea asa ca nimic nu il va opri sa obtina ce isi doreste de la viata.

Taur: Are o ambitie de invidiat, chiar daca este dat pe usa afara va intra pe geam, stie ca este bun la ceea ce face asa ca nu va renunta cu una cu doua.

Gemeni: Pentru a avea succes are nevoie, ciudat, dar adevarat, de stabilitate emotionala, daca are aceeasta baza va putea razbate cu usurinta mai departe, mai ales daca are alaturi o partenera la fel de ambitioasa.

Rac: Are momente cand se descurajeaza usor insa odata ce a facut o alegere nimic nu il va face sa se mai intoarca inapoi chiar daca asta inseamna sa renunte la tot ce are.

Leu: Nu ii este frica sa riste, considera ca o persoana care nu isi traieste viata este o persoana care sta degeaba, de aceea la inceput va face putin din toate pana gaseste lucrul pe care il face bine si care il va motiva.

Fecioara: De obicei se lasa dus de vant cum ii este norocul si cum persoanele din aceasta zodie sunt destul de norocoase sa nu te mire daca va gasi din prima un post de manager.

Balanta: Va avea succes pe plan profesional doar daca este muncitor si perseverent, daca va ceda la primul obstacol atunci cu greu va obtine ce isi doreste.

Scorpion: Are momente cand este extrem de confortabil, se multumeste cu putin … e de parere ca nu este nevoie de foarte mult in viata pentru a fi fericit si de aceea nu se prea streseaza.

Sagetator: Este prea mandru si are prea mare incredere in el ca sa nu faca ceva important cu viata lui, plus este un conducator innascut, uraste sa primeasca ordine.

Capricorn: Are nevoie de un strop de noroc, in rest are toate atuurile pentru a reusi, e nevoie doar sa fie la momentul oportun si la locul optim.

Varsator: Ii va fi destul de greu la inceput insa daca nu renunta si lupta pentru ceea ce vrea va ajunge sa obtina ceea ce isi doreste.

Pesti: Are indoieli cu privire la ablitatile sale desi este extrem de destept insa are nevoie sa fie sustinut si motivat pentru a putea avea mai multa incredere in el.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu