Astro Astrologia zodiilor

Soferii din punct de vedere astrologic

Soferii din punct de vedere astrologicImpartiti pe zodiile astrale carora le apartin, soferii pot fi mai priceputi sau mai putin priceputi, trasaturile lor specifice de personalitate punandu-si amprenta si pe acest plan al vietii dansilor, iar aceia dintre dumneavoastra care se mai intreaba cateodata de ce unele persoane sunt parca nascute pentru a sta la volan pe cand altii nimeresc mai degraba copacii decat axul strazii atunci retineti faptul ca astrologia isi spune si aici cuvantul la fel ca in multe alte domenii ale existentei noastre.

Berbecul
Soferii din aceasta zodie sunt, cum altfel, agresivi si in cautare de probleme suplimentare, nu suporta sa li se ia fata si se angajeaza in certuri inutile cu ceilalti participanti la trafic. Pot conduce relativ bine, dar sunt mereu in pericol de accidente din cauza temperamentului lor copilaresc.

Taurul
Spre deosebire de Berbeci, Taurii conduc ceva mai atent, sunt relativ calmi la volan, dar nu prea respecta semnele de circulatie si trec uneori pe rosu, depasesc des limita de viteza si pot da dovada de multa incapatanare atunci cand au de-a face cu agentii de trafic.

Gemenii
Gemenii sunt soferi excelenti, nu se implica in certuri si le face mare placere sa isi petreaca timpul in spatele volanului. Abilitatile lor bune de soferi ii fac insa sa transforme masina in camera de zi, ei putand manca, vorbi la telefon sau chiar consulta stirile din ziar atunci cand conduc. Un obicei periculos pe care ar trebui sa il uite cat mai repede posibil.

Racul
Nu la fel de buni soferi ca Gemenii, Racii conduc si acestia fara probleme, se inteleg foarte bine cu mai toti ceilalti participanti la trafic insa sufera des schimbari de temperament si din aceasta cauza sunt cam irascibili in trafic descarcandu-se totusi destul de rar pe altii.

Leul
Cei mai buni soferi din toate zodiile sunt chiar Leii, ei conducand complet lipsiti de stres si adorand sa se afle in spatele volanului. Nu e bine sa te pui cu ei in trafic deoarece stapanesc foarte bine si legislatia rutiera si volanul si vei pierde teren de cele mai multe ori in fata dansilor.

Fecioara
Fecioarele ar putea fi soferi excelenti, dar grija lor excesiva pentru respectarea tuturor regulilor si atentia exagerata la detalii ii tranforma in niste participanti la trafic care pot irita pe mai toata lumea, fie blocand traficul, fie franand repetat exact cand te astepti mai putin.

Balanta
Probabil cei mai putin priceputi soferi din toate zodiile, Balantele ezita atat de mult in trafic incat mai bine e sa nu faca deloc scoala de soferi decat sa suporte la nesfarsit stresul imens din spatele volanului. Daca soseaua este libera, ei vor conduce fara probleme, dar in oras va fi un adevarat cosmar si vor avea des altercatii cu ceilalti participanti la trafic.

Scorpionul
Soferi impetuosi, Scorpionii este bine sa conduca foarte rar cu alte persoane in masina, in special copii, deoarece sunt si destul de razbunatori si nici nu tolereaza micile sicane care se mai pot intampla in trafic. Le place viteza, le plac masinile sport si nu de putine ori raman fara permis din cauza exceselor la volan de la care nu se pot abtine.

Sagetatorul
Sunt soferi de nivel mediu, le place si riscul, dar nu exagerat, respecta in general regulile de circulatie si participantii la trafic insa au obiceiul de a vorbi la volan fara oprire, iar daca nu au pe cineva in masina atunci vor vorbi la telefon pana ce raman fara credit.

Capricornul
Nu sunt soferi prea buni deoarece nu inteleg ca regulile de circulatie sunt valabile in mod egal pentru toata lumea. Le place viteza desi nu stapanesc foarte bine volanul si incalca nu de putine ori regulile pentru a ajunge mai repede la destinatie.

Varsatorul
Soferi impulsivi si cu piciorul mereu pe acceleratie, Varsatorii au nevoie probabil de cineva alaturi care sa ii tempereze in mod constant si de aceea ar fi bine sa calatoreasca impreuna cu partenerul de relatie sau cu persoane de la care primesc sfaturi fara retineri.

Pestii
O alta zodie care nu se impaca prea bine cu volanul, Pestii ajung uneori sa viseze cu ochii deschisi in plin trafic si trebuie sa se concentreze in mod deosebit mai ales atunci cand se afla la volan pentru a nu se trezi pe nepusa masa in mijlocul unui accident.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu