Astro Astrologia zodiilor

Cum alegi un astro-software?


Fie din necesitati reale fie pentru pura distractie alegerea unui astro-software de calitate este o sarcina nu intotdeauna usoara data fiind oferta variata de pe piata si adresabilitatea larga care exista in prezent pentru acest domeniu. Cerintele de sistem (hardware) sunt primul lucru care trebuie avut in vedere atunci cand dorim sa ne procuram un astfel de program, de fiecare data fiind necesar sa analizam posibilitatile propriului nostru calculator si sa le raportam nu la cerintele minime cum am fi tentati sa o facem ci chiar la cerintele recomandate de catre autori pentru a fi siguri ca vom putea rula optim softul dorit.

Unele programe de astrologie sunt freeware insa cele mai performante vor fi furnizate contra-cost si de aceea daca nu ne bazam pe un buget consistent va trebui sa cautam ceea ce dorim si la producatorii care vand la reduceri sau la distribuitorii care pot furniza software de calitate insa produs cu ceva timp in urma si relativ putin cerut pe piata. Exista astfel programe excelente care pot fi cumparate cu cel mult 100$ compatibile atat cu Windows OS cat si alte sisteme de operare. Programele mai noi, si ele de asemenea performante, sunt ceva mai scumpe putandu-se situa la preturi cuprinse intre 150$ si 300$, e drept unele fiind net superioare ca oferta de lucru celor din generatia mai veche de astro-software.

Multi producatori permit o perioada de incercare pentru softul lor si acest lucru merita luat in connsiderare pentru ca astfel vom putea proba pe indelete posibilitatile reale ale unui asemenea program incercand sa vedem daca el se preteaza nevoilor noastre. Decat sa ne bazam exclusiv pe recomandarile producatorului sau cele ale clientilor care au mai cumparat softul repsectiv mai bine este sa probam noi insine programul de astrologie si sa descoperim daca intr-adevar poate opera la parametrii asteptati sau nu. Unele programe pot fi destinate doar anumitor zone ale globului, Romania nefacand parte dintre ele, iar altele, desi utile, pot prezent doar un numar restrans de astro-analize care sa ne faca sa ne simtim mai degraba frustrati de alegerea noastra facuta la graba.

Nu in ultimul rand usurinta in exploatarea programului dorit de noi este un criteriu care trebuie avut in vedere deoarece nu dorim sa pierdem timpul de fiecare data cand intocmim niste predictii astrale si pentru ca exista totusi multe alte alternative care ne pot ajuta sa lucram destul de repede si inca la un nivel profesional. Si nu trebuie uitat nici faptul ca nu multi dintre astrologii cu o buna reputatie sunt si buni specialisti in calculatoare si de aceea chiar si acestia isi vor dori un soft usor de folosit si util renuntand din start la cumpararea programelor si ele destul de bune, dar cu o interfata greoaie si consumatoare de timp. unele programe pot oferi intregul lor potential si prin accesarea unei conexiuni internet pe banda larga pe cand altele sunt de sine statatoare putand fi folosite indiferent daca avem sau nu acces la Internet.

Sa nu ne grabim deci atunci cand dorim sa introducem un tip anume de astro-software printre instrumentele de lucru ale astrologului profesionist si sa avem incredere ca, prin rabdare si apelul la profesionisti cu mai multa experienta in domeniu, putem sa ne procuram un program util la un pret rezonabil, care sa ne serveasca de minune in activitatea pe care dorim sa o desfasuram. Daca ar fi de luat in considerare doar usurinta cu care poti avea acces la hartile astrologice pe zeci de ani in avans si tot merita investit intr-un astfel de software bineinteles cu luarea masurilor de precautie amintite mai sus.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu