Astro Astrologia zodiilor

Ce sa nu faci daca fostul deja s-a cuplat cu cineva!

Ce sa nu faci daca fostul deja s-a cuplat cu cineva!Berbec:– Nu inventa tot felul de scuze pentru a-l determina sa se intalneasca cu tine, in speranta ca-i vei trezi sentimente.
 
Taur:– Este o prostie sa-i urmaresti pe Facebook ultimele postari, sa vezi cine ii da like, cine comenteaza. Vezi-ti de viata.
 
Gemeni:– Faptul ca iti este dor de el nu-ti justifica dorinta de a-l suna la 12 noaptea ca sa-i povestesti filmul pe care l-ai vazut sau scena care iti reaminteste de voi doi.
 
Rac: – El a mers mai departe. Este momentul sa o faci si tu, fara sa fii tentata sa o opresti pe actuala pe strada si sa o iei la bataie.
 
Leu:– Orice ai face, nu ii cere sa va intalniti nici pentru o cafea, nici pentru o carte uitata la el. Evita orice contact posibil.
 
Fecioara:– Nu frecventa locurile in care stii prea bine ca el se duce si sunt sanse sa va intalniti. Stii bine ca o faci intentionat si ca gresesti.
 
Balanta: – Un barbat care nu te mai cauta, pur si simplu, nu mai este interesat. E simplu mesajul si foarte realist, asa ca nu incerca sa-i gasesti tot felul de scuze. Nu merita.
 
Scorpion:– Nu intoarce prietenii comuni impotriva lui. Fiecare are dreptul sa tina partea cui doreste. Nu te razbuna pe el prin intermediul lor.
 
Sagetator:– Nu te va ajuta prea mult sa-i vorbesti de rau noua iubita si sa incerci sa-i denigrezi imaginea. Toata lumea va crede ca exagerezi, pentru ca suferi din dragoste.
 
Capricorn:– Intre voi doua nu este o competitie, din simplul motiv ca el este acum cu ea, nu cu tine. Mergi mai departe.
 
Varsator:– Razbunarea nu e o arma potrivita pentru inima ranita. Nu vei reusi decat sa-ti faci si mai mult rau.
 
Pesti:– Nu te grabi sa te arunci intr-o alta relatie. Ai rabdare pana gasesti barbatul potrivit.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu