Astro Astrologia zodiilor

Ce fel de prieten esti?

Ce fel de prieten esti?Berbec: Isi urmareste propriile interese. De aceea, are in jur doar prieteni de la care poate invata, lua sau folosi ceva anume.

Taur: Atunci cand se simt cu adevarat in largul lor, pot fi extrem de haiosi si veseli, lasandu-si la o parte armura cu care se protejeaza. Astfel le ofera sansa celor din jur sa-i cunoasca mai bine.

Gemeni: Va fi acolo pentru a te incuraja chiar si cand nu te astepti. Va sti sa-si dea deoparte problemele pentru a fi alaturi de tine.

Rac: Este foarte protector si nu-i place sa te imparta cu nimeni, chiar daca este vorba doar de prietenie. E destul de posesiv cu ceea ce considera ca fiind al "lui".

Leu: Va iesi cu tine, va sarbatori cu tine, va rade impreuna cu tine, iti va fi alaturi chiar daca are vreo problema si sufera. Nu va lasa nimic sa-ti strice tie fericirea.

Fecioara: Nu te va suna in fiecare zi pentru a vedea daca esti bine si sanatos, insa este mereu acolo pentru a-ti aduce aminte ca nu a plecat definitiv din viata ta.

Balanta: Te va face sa te simti cat mai confortabil posibil, indiferent de situatie. Nu vrea ca nimeni sa se simta in plus sau incomod.

Scorpion: Loialitatea este punctul forte al acestei zodii. Va fi alaturi de tine chiar daca nu impartaseste acelasi punct de vedere, pentru ca este constient ca sunteti diferiti si accepta asta.

Sagetator: Iti va spune adevarul in fata, fie ca vrei sau nu sa auzi.

Capricorn: Prietenia pe care el o pune la dispozitie este sincera. Falsitatea nu are ce cauta intr-o prietenie adevarata.

Varsator: Sar in ajutor imediat, nu se intereseaza de ce, cum si cand. Atat timp cat le-ai cerut ajutorul, vor fi acolo fara discutii si fara sa ceara explicatii.

Pesti: Accepti prietenul de langa tine si cu defectele, si cu atuurile sale. Iti place compania lui asa cum este si nu incerci sa-l schimbi.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu